Visar 15 av 515 träffar på Engelska

Sortera på:
 1. Webbsida

  A Dictionary of Slang

  Fula ord och sånt.

  Källa:

  Taggar:

  Publicerad:2006-02-22
 2. Webbsida

  Acronym Finder

  Find out what over 340 000 acronyms and abbreviations stand for.

  Källa:

  Publicerad:2004-05-22
 3. Video

  Adult English Zone : Program 11

  Vi tar tåget till Agra i Indien och besöker Taj Mahal. Vi får också vara med på en antällningsintervju hos Toys R Us. Sist i programet kommer som vanligt Listen Out där man utan hjälp av någon textremsa ska försöka hänga med i det som sägs.

  Källa:

  Publicerad:2004-05-09
 4. Video

  Adult English Zone : Program 12

  Vi reser till Sydafrika och letar diamanter. Vi provsmakar också råa grönsaker. Sist i programmet kommer ett Listen Out-avsnitt utan textning.

  Källa:

  Publicerad:2004-05-16
 5. Video

  Adult English Zone : Program 13

  Vi besöker 60 millionersstaden Kairo, där 90 % av befolkningen är muslimer. Dessutom tittar vi in i ett internetcafé i Manchester och träffar en website designers hem i Brixton. Sist i programmet ett Listen Out-avsnitt utan textning.

  Källa:

  Publicerad:2004-05-23
 6. Video

  Adult English Zone : Program 14

  I detta program gör Danny Glover en tågresa i Västafrika och besöker Goray Island. Härifrån skeppades millioner unga afrikaner ut för att säljas som slavar. Vi får också en inblick i näsduksbranschen i England. Och vi tar reda på vad som händer med huden när vi åldras. Sist i programmet kommer som vanligt ett Listen Out-avsnitt där du ska försöka uppfatta vad som sägs utan hjälp av textremsa.

  Källa:

  Publicerad:2004-05-30
 7. Video

  Adult English Zone : Program 19

  I det här programmet ska vi bege oss till Bolivia för att lära känna dess revolutionära historia. Vi följer också med på en tur med en prototyp av en ny bil som kör alldeles själv. Sist i programmet kommer ett Listen out-avsnitt utan textremsa.

  Källa:

  Publicerad:2004-09-19
 8. Video

  Adult English Zone : Program 7

  Adult English Zone för dig som vill träna upp din engelska. I Queenstown på Nya Zealand kan du pröva på några riktigt spännande sporter. Vi får också tips hur man överlever i leksaksbranschen? Sist i programmet kommer ett Listen Out-avsnitt utan textning.

  Källa:

  Publicerad:2004-04-11
 9. Video

  Adult English Zone : Program 8

  Adult English Zone för dig som vill träna upp din engelska. Vi gör ett besök i Indien och Calcutta där man håller en festival. Därefter bär det av med tåg till Delhi. Två rika månniskor har tröttnat på sitt lyxliv och beslutar sej för att köpa ett skotskt konkursföretag och försöka få det på fötter igen.Vi får lära oss hur hjärnan fungerar. Vad händer i hjärnan när du dricker alkohol? Sist i programmet kommer ett Listen Out-avsnitt utan textning.

  Källa:

  Publicerad:2004-04-18
 10. Video

  Adult English Zone : Program 9

  Ett engelskt magasin för vuxna, textat på engelska. Vilket är det roligaste ordet på engelska, korta intervjuer. Besök i Stockholm med bastubad och dopp i isvak. Intervju om Skandinavisk design. Hur viktigt är ditt kroppsspråk på en arbetsplats. En psykolog analyserar kroppsspråket hos anställda på en hamburgerbar. Hur kan man använda sej av IT på arbetet? En oberoende artist berättar hur han utnyttjar IT.Sist i programmet kommer ett avsnitt som inte är textat.

  Källa:

  Publicerad:2004-04-25
 11. Webbsida

  Bibliomania

  more than 2000 free texts, study guides and reference resources.

  Källa:

  Publicerad:2004-06-07
 12. Ljud

  BiG Words : Program 1

  Kända svenskar tävlar i sina kunskaper om engelska. Programledare Keith Foster guidar de rappa gästerna Henry Bronett, barntevepersonligheten Sara Edwardsson, skådespelaren Shima Niavarani och spoken word-artisten Kung Henry genom engelskans klurigheter.

  Källa:

  Publicerad:2008-12-09
 13. Ljud

  BiG Words : Program 10

  Kända svenskar tävlar i sina kunskaper om engelska. Programledare Keith Foster ber sina gäster att göra kluriga saker och de går med på allt! Henry Bronett, Sara Edwardsson, Kung Henry, Shima Niavarani och Jonatan Järbel deltar.

  Källa:

  Publicerad:2009-02-19
 14. Ljud

  BiG Words : Program 11

  Kända svenskar tävlar i sina kunskaper om engelska. Programledare Keith Foster guidar de rappa gästerna Henry Bronett, Sara Edwardsson, Henrik Elmér och Ayesha genom engelskans klurigheter.

  Källa:

  Publicerad:2009-02-26
 15. Ljud

  BiG Words : Program 12

  Kända svenskar tävlar i sina kunskaper om engelska. Programledare Keith Foster guidar de rappa gästerna Henry Bronett, Sara Edwardsson, Henrik Elmér och Ayesha genom engelskans klurigheter.

  Källa:

  Publicerad:2009-03-05